Η PILI ETHNIC FOODS A.E. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «Japanese Fusion Cuisine με ελληνικές επιρροές»
Με ιδιαίτερη χαρά, η PILI ETHNIC FOODS A.E. συμμετείχε σαν χορηγός, στο εξειδικευμένο σεμινάριο μαγειρικής με θέμα “Japanese Fusion Cuisine με ελληνικές επιρροές”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Ακμή Ηρακλείου, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Ο καταξιωμένος chef μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες τρεις πολύ ιδιαίτερες και πρωτότυπες συνταγές του αλλά και χρήσιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν ευκολότερα στον απαιτητικό χώρο της γαστρονομίας.