
Η PILI ETHNIC FOODS A.E. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ EVENT «2 Days of Japanese Food Experience»
Το διήμερο 2 & 3 Φεβρουαρίου 2019, η PILI ETHNIC FOODS A.E., με ιδιαίτερη χαρά, συμμετείχε σαν χορηγός στο event 2 Days of Japanese Food Experience, που διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, η δασκάλα της Ιαπωνικής γλώσσας 甲斐輝美, στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο της The Black Book hospitality moderators στο κέντρο του Ηρακλείου!
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν γευστικά στην Ιαπωνία και να απολαύσουν μοναδικά πιάτα της Ιαπωνικής fusion κουζίνας μαζί με τον διακεκριμένο Ελληνο-γιαπωνέζο Head Chef Τόνυ Βρατσάνο και τη μοναδική Γαλλίδα-Γιαπωνέζα Travelling Chef Tomoko Sugeno!
Την πρώτη ημέρα ο Head Chef Τόνυ Βρατσάνος έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα εισαγωγή στο σούσι και τις βασικές αρχές και τεχνικές του και τη δεύτερη ετοίμασε μοναδικά ορεκτικά και κυρίως πιάτα ενώ η Travelling Chef Tomoko Sugeno ένα ξεχωριστό επιδόρπιο, σε ένα μεσημεριανό πάρτι γιαπωνέζικης κουζίνας που συνόδευε μουσικά η DJ Hosssssy (Mio Hoshino), η οποία ασχολείται με την techno μουσική και έχει ως βασική έδρα της το Τόκιο!
Photos by George DryJohn