
Μυρτιά | 13 & 14 Ιουλίου | 17.30 – 20.30 | Απογευματινή Ζώνη – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 14 Ιουλίου, το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Λόγου & Τέχνης, «Ταξιδεύοντας Κίνα…»!
Η ομάδα της PILI ETHNIC FOODS A.E. σε συνεργασία με τον έμπειρο Κινέζο chef Sun Ji 孙吉, έδωσαν στα πλαίσια των ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ της απογευματινής ζώνης του φεστιβάλ, την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τον γαστρονομικό πλούτο της Κίνας, μέσα από την εκτέλεση 5 παραδοσιακών συνταγών.
Αναμένουμε να πάρουμε ξανά τον δρόμο των ταξιδιωτικών αράδων του Νίκου Καζαντζάκη και να βάλουμε πλώρη για τον επόμενο σταθμό!