
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEF ΜΕ ΘΕΜΑ «SUPERFOODS ASIAN FUSION»
Για ακόμα μια χρονιά η ομάδα της PILI ETHNIC FOODS Α.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, το καθιερωμένο σεμινάριο μαγειρικής για επαγγελματίες chef, που περιελάμβανε μεγάλη ποικιλία συνταγών, με εξαιρετικές τεχνικές και πολλούς νέους συνδυασμούς γεύσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας!
Τις συνταγές του σεμιναρίου, με θέμα «SUPERFOODS ASIAN FUSION», επιμελήθηκε ο καταξιωμένος chef του χώρου, Κώστας Κατσούλης και τις παρουσίασε μαζί με τον ταλαντούχο βοηθό chef Μάριο Πετράκη, παντρεύοντας μ’ έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την ασιατική κουζίνα με γεύσεις από τη λατινική Αμερική και χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας υλικά μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους!