FOIE GRAS SALAD
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
50 γρ. καρότο
50 γρ. ανάμεικτα πράσινα φύλλα σαλάτας
60 γρ. φουά γκρα, Feyel Foie Gras
80 ml σάλτσα τεριγιάκι για μαρινάρισμα –
Yummyto Teriyaki Marinade & Sauce
Ντρέσινγκ
10 ml σάλτσα ψαριού – Cock Fish Sauce
10 ml σάλτσα σόγιας –
PRB Superior Light Soy Sauce
10 γρ. μαύρη ζάχαρη
1 κγ καβουρντισμένο σουσαμέλαιο –
Silk Road Sesame Oil
5 γρ. κόλιανδρο
5 ml χυμός Yuzu
5 ml ρυζόξιδο PRB Rice Vinegar
10 ml Γλυκιά Σάλτσα Τσίλι –
Lucky Sweet Chili Sauce
Γαρνίρισμα:
10 γρ. σουσάμι λευκό
10 γρ. σουσάμι αρωματισμένο με γουασάμπι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβουμε το καρότο και τα φύλλα σαλάτας σε λωρίδες.
2. Τηγανίζουμε το φουά γκρα, που έχουμε μαρινάρει από βραδύς σε σάλτσα τεριγιάκι, και από τις δύο μεριές.
3. Αναμειγνύουμε τα υλικά του ντρέσινγκ και το περιχύνουμε στο μείγμα σαλάτας.
4. Τοποθετούμε το φουά γκρα πάνω από την σαλάτα και πασπαλίζουμε με μείγμα από λευκό και πράσινο σουσάμι.