
CHICKEN TANDOORI
Κοτόπουλο Ταντούρι – Κλασσική συνταγή για κρέας στα κάρβουνα της Ινδικής Κουζίνας!
Συστατικά
70γρ. Πάστα Ταντούρι Tandoori curry paste
70γρ. γιαούρτι
250γρ. μπούτι κοτόπουλο
1 λεμόνι, χυμός & ξύσμα
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε την πάστα ταντούρι με το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα.
- Χαράζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και μαρινάρουμε με την πάστα ταντούρι για τουλάχιστον δύο ώρες στο ψυγείο.
- Ψήνουμε στο γκριλ ή στο κάρβουνο. Σερβίρουμε με τηγανητά pappadums και μάνγκο τσάτνεϋ