ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΡ ΦΡΆΪ ΜΕ PICO DE GALLO, ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΈΖΑ, ΚΙΜΤΣΙ ΚΑΙ ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ
Συστατικά για το μοσχάρι
- Μοσχαρίσιο φιλέτο
- 100g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας – Superior Light Soy Sauce PEARL RIVER BRIDGE
- 10g Καβουρντισμένο Σουσαμέλαιο – Blended Roasted Sesame Oil LUCKY
- 10g χυμός λεμονιού
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Μείγμα Μπαχαρικών για Τάκος – Τaco Seasoning SAZON NATURAL
- Λουκάνικο Τσορίθο – Dulce Chorizo ROSARIO
- Καλαμπόκι σπυρί και χυμό λάιμ
- Φύλλα Κόλιανδρου
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα σόγιας, χυμό λεμονιού, σκόρδο και σουσαμέλαιο. Σοτάρουμε το κρέας με μείγμα μπαχαρικών για τάκος, καλαμπόκι σπυρί, λουκάνικο τσορίθο, φύλλα κόλιανδρου και χυμό λάιμ.
Συστατικά για το Pico De Gallo
- Ντομάτα πέταλα καρέ
- Αγγούρι χωρίς σπόρια καρέ
- Ανανάς καρέ
- Κρεμμύδι καρέ
- Φύλλα Κόλιανδρου
- Λάιμ
- Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Συστατικά για spicy mayonnaise
- Ιαπωνική Μαγιονέζα – Mayonnaise QP
- Σάλτσα Τσίλι Σριράτσα – Sriracha Chili Sauce UNI EAGLE
Αναλογία 3 μαγιονέζα προς 1 σριράτσα
Γουακαμόλε – Guacamole LA MEXICANA
Σάουρ κριμ – Sour Cream RODNAJA DEREWNA
Τάκος από τορτίγια σίτου – Flour Tortilla 4’ cm NUEVO PROGRESSO
Kimchi WANG (ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ)