
ΜΟΣΧΑΡΙ TOBAN ΜΕ EΝΤΑΜΑΜΕ, ΜΙΣΟ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ, HOISIN GLAZE ΚΑΙ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ
Υλικά για toban beef marinade – μαρινάδα για μοσχάρι toban
- 100g Σάλτσα Χόι Σιν – PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce
- 50g Ταϊλανδέζικη Κόκκινη Πάστα Κάρυ – COCK Red Curry Paste
- 50g Σατέ σε σκόνη – YOU HUY Extra Satay Powder
- 100g Σάλτσα Στρειδιών – PEARL RIVER BRIDGE Premium Oyster Sauce
- 50g Κάρρυ Μαντράς Σκόνη – TRS Curry Madras Powder
- 2 κιλά μοσχαρίσιο φιλέτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κρέας για 2 ημέρες. Έπειτα το ψήνουμε σε πλατό.
Υλικά για sweet potato mash with miso – πουρές γλυκοπατάτας με μίσο
900g Γλυκοπατάτες (ξεφλουδίζουμε, κόβουμε σε κύβους και βράζουμε σε νερό)
- 30g Χυμός πορτοκάλι
- 15g Αλάτι
- 20g Ζάχαρη
- 30g Λευκή πάστα μίσο – SHINSHUICHI Shiro Miso
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις καθαρισμένες γλυκοπατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια, σε νερό. Μόλις μαλακώσουν τις χτυπάμε Θερμομίξ μαζί με τον χυμό πορτοκάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη και την πάστα μίσο
Υλικά για hoisin glaze – γλάσο χοι σιν
- 15g φρέσκο τζίντζερ
- 8g σκόρδο
- 80g ζάχαρη
- 100g μέλι
- 90g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας – PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce
- 200g Σάλτσα Χόι Σιν – PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή υφή μέσω της ρεντουξιόν.
Σοτάρουμε τα καθαρισμένα φασόλια σόγιας ενταμάμε – – Edamame Kernels SEAFOOD MARKET
Τηγανίζουμε το φουά γκρα. VOLEX Escalopes de Foie Gras