
BEEF FAJITAS
Fajitas με μοσχαρίσιο φιλέτο, πιπεριές, καλαμπόκι, φασόλια, κρεμμύδια και καπνιστή πιπεριά τσιπότλε!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
(για 1 μερίδα)
150 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
60 γρ. πράσινες και κόκκινες πιπεριές κομμένες ζουλιέν
10 γρ. Sliced Green Jalapeños
30 γρ. κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες
10 γρ. Fajita Seasoning
5 γρ. ψιλοκομμένο σκόρδο
20 γρ. Chipotle in Adobo Sauce
5 ντοματίνια
20 γρ. καλαμπόκι σπυρί
5 γρ. καπνιστή πάπρικα σκόνη Pimenton de la Vera
Wheat Tortillas 20 εκ.
¼ φλιτζάνι σάουρ κριμ
½ φλιτζάνι La Mexicana Refried Beans ή
La Mexicana Black Beans
½ φλιτζάνι μαρουλόφυλλα
½ φλιτζάνι La Mexicana Premium Guacamole
½ φλιτζάνι Rio Pacific Aged Cheddar Cheese Sauce
Για το ρύζι θα χρειαστούμε:
50 γρ. Golden Crane Thai Jasmine Rice, 50 γρ. ζωμό κότας, 1 γρ. πάπρικα, 10 γρ. κρεμμύδι, 10 γρ. πιπεριές ψιλοκομμένες, 2 γρ. σκόρδο, 10 γρ. βούτυρο Ghee, χυμό από ½ λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα καυτό τηγάνι σοτάρουμε το κρέας κομμένο σε λωρίδες, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τις πράσινες και κόκκινες πιπεριές, τα πράσινα Jalapeños και το καλαμπόκι, πασπαλίζουμε το Fajita Seasoning, την Chipotle και την καπνιστή πάπρικα. Μόλις ψηθούν όλα τα σερβίρουμε αμέσως πάνω σε καυτό μαντεμένιο σκεύος.