BURRITOS DE PUERCO
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
(για 1 Burrito)
150 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι ή μπούτι χοιρινό
40 γρ. κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες ζουλιέν
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
20 γρ. κρεμμύδι σε φέτες
20 γρ. La Mexicana Black Beans
20 γρ. La Mexicana Refried Beans
20 γρ. Rio Pacific Aged Cheddar Cheese Sauce
10 γρ. Del Sol Green Jalapeño Nachos
10 γρ. Viva Mexico Taco Seasoning
60 γρ. La Mexicana Premium Guacamole
20 γρ. La Mexicana Thick & Chunky Salsa
1 Mission Tortilla 10’’ (25 εκ.)
Λίγο κομμένο iceberg, ντομάτα και κόλιανδρο
χυμός από ½ λάιμ
1 κσ σάουρ κριμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καρυκεύουμε το κρέας με Taco Seasoning, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Σοτάρουμε σε καυτό λάδι το κρέας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Μόλις ψηθούν ρίχνουμε τα Black Beans και τα Refried Beans, τα ανακτεύουμε και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Τα βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την Aged Cheddar Cheese Sauce, το λάιμ, το κόλιανδρο και τις πιπεριές Jalapeño.
Ζεσταίνουμε την Tortilla σε τηγάνι χωρίς λάδι έως ότου ροδίσει. Την γεμίζουμε, λίγο κάτω από την μέση, με το μείγμα κρέατος και φασολιών και απλώνουμε από πάνω την ντομάτα και το iceberg. Την τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και την ξαναπερνάμε από το τηγάνι για να ξεροψηθεί. Την κόβουμε στη μέση διαγωνίως, προσθέτουμε λίγη σάουρ κριμ, Thick & Chunky Salsa και Guacamole.