CEVICΗE YUCATAN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
100 γρ. φιλέτο Hamachi
30 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες
50 γρ. ανανά σε κυβάκια
50 γρ. μάνγκο σε κυβάκια
40 ml γάλα καρύδας – Lucky Coconut Milk
Χυμό από 1 λάιμ
Λίγο λάδι καρύδας
Λίγη πάστα τσίλι Yellow Lantern –
PRB Yellow Lantern Chili Sauce
10 γρ. κόλιανδρο
1 τορτίγια σίτου 20 cm –
Mission Wheat Tortilla 8’’
Νιφάδες Καρύδας – TRS Coconut Flakes
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ψιλοκόβουμε το ψάρι και το αναμειγνύουμε μ’ όλα τα υλικά εκτός της τορτίγιας και των νιφάδων καρύδας.
2. Τηγανίζουμε την τορτίγια και την περνάμε από τις νιφάδες καρύδας, την σπάμε σε κομμάτια και την προσθέτουμε πάνω από το μαριναρισμένο ψάρι.