CHILAQUILES
Τραγανά τσιπς καλαμποκιού με κοτόπουλο, τσορίθο, πουρέ φασολιών και αρωματικές μεξικάνικες σάλτσες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
160 γρ. τορτίγιες καλαμποκιού κομμένες σε τρίγωνα (νάτσος) και τηγανισμένες ή έτοιμα κομμένα και τηγανισμένα τσιπς τορτίγιας
150 ml Del Sol Salsa Verde για Chilaquiles Verde ή
150 ml La Mexicana Picante Salsa για Chilaquiles Rojo Picante ή
150 ml La Mexicana Thick and Chunky Salsa για Chilaquiles Rojo
100 γρ. La Mexicana Refried Beans
150 γρ. βρασμένο κοτόπουλο φιλέτο ψίχα
80 γρ. λουκάνικο Chorizo
50 γρ. sour cream
2 αβγά
10 γρ. Viva Mexico Taco Seasoning
1 κς φύλλα κολιάνδρου
χυμό από 1 λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τα τσιπς, τα στραγγίζουμε και πασπαλίζουμε με Taco Seasoning. Ζεσταίνουμε τη σάλτσα και την βάζουμε στον πάτο της πιατέλας πάνω στην οποία θα σερβίρουμε το φαγητό.
Τοποθετούμε ζεστά τα τσιπς πάνω στη σάλτσα, θρυμματίζουμε το βρασμένο στήθος κοτόπουλου πάνω από τα τσιπς και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λουκάνικο Chorizo και τα Refried Beans. Τηγανίζουμε τα αβγά και τα τοποθετούμε κι αυτά από πάνω. Έπειτα ρίχνουμε την σάουρ κριμ για να δροσίσουμε τα τσιπς και γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου και σφήνες από λάιμ.