
CRAB AND SWEETCORN SOUP
Κινέζικη σούπα με καβουρόψιχα, κρέμα καλαμποκιού, αβγό και καβουρντισμένο αρωματικό σουσαμέλαιο!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
240γρ ψίχα καβουριού σε άλμη AMBITION CANNED CRAB MEAT
220γρ κρέμα καλαμπόκι LUCKY CANNED CREAM STYLE CORN
4 ψιλοκομμένες γαρίδες 16/20 BLACK TIGER SHRIMP HEADLESS SHELL ON
1 αβγό χτυπημένο
1 λίτρο ζωμός κοτόπουλο
2γρ ζωμός κοτόπουλο σε σκόνη
1-2 κγ σουσαμέλαιο LUCKY Blended Sesame Oil
2κσ άμυλο αραβοσίτου (διαλυμμένο σε 2κσ νερό)
5γρ ζάχαρη
8γρ αλάτι
1 πρέζα λευκό πιπέρι σε σκόνη TRS WHITE PEPPER POWDER
20γρ φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ζωμό κοτόπουλο έως το σημείο βρασμού και προσθέτουμε την ψίχα καβουριού στραγγισμένη, τις γαρίδες και την κρέμα καλαμπόκι. Αναμειγνύουμε καλά και βράζουμε για 5-10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το άμυλο αραβοσίτου ώστε να πήξει η σούπα.
- Προσθέτουμε το χτυπημένο αβγό και νοστιμίζουμε με αλάτι, ζάχαρη και πιπέρι.
- Σερβίρουμε προσθέτοντας μερικές σταγόνες σουσαμέλαιο και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.