
CURED HAMACHI KONBU FERMENTED WITH HERB TOPPING, VEGGIES SATAY, GASTRIQUE TERIYAKI SAUCE AND WAKAME
Cured hamachi in konbu
ΥΛΙΚΑ
- αποξηραμένα φύκια κόμπου – SEAFOOD MARKET Konbu
- φιλέτο Ιαπωνικού Μαγιάτικου – SEAFOOD MARKET Hamachi fillet
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τυλίγουμε το φιλέτο χαμάτσι με μουλιασμένο φύλλο konbu, αφού το έχουμε αλατίσει ελαφριά. Το αφήνουμε στο ψυγείο 24 ώρες.
Herb topping – ταπέτο μυρωδικών
ΥΛΙΚΑ
- 400g σκόρδο χ.κ. ψιλοκομμένο
- 300g κόλιανδρο
- 300g μαϊντανό
- 300g σχοινόπρασο
- 400g τζίντζερ φρέσκο
- Ξύσματα λεμόνι-λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα συντηρούμε μέσα σε ηλιέλαιο να τα καλύπτει
Veggies satay – λαχανικά σατε
ΥΛΙΚΑ
- Μεγάλα Κολοκύθια
- Μείγμα Μπαχαρικών Σάτε – YOU HUY Extra Satay Powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε τα κολοκύθια μεγάλα σε πλάγια κοπή με μείγμα μπαχαρικών σάτε.
Gastrique teriyaki sauce – γλυκόξινη σάλτσα τεριγιάκη
ΥΛΙΚΑ
- 250g ζάχαρη
- 150g PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce
- 100g PEARL RIVER BRIDGE Rice Vinegar
- 50g YUMMYTO Sake
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χαμηλή φωτιά για ρεντουξιόν
Wakame salad – σαλάτα φυκιών γουακάμε
Έτοιμη Σαλάτα Φυκιών Γουακάμε – SEAFOOD MARKET Goma Wakame Salad