
GLASS NOODLE SALAD
Δροσερή σαλάτα με φιδέ φασολιού, λαχανικά, αποξηραμένες γαρίδες και καβουρντισμένα κάσιους!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
200γρ LONGKOU νουντλς φασολιού LONGKOU BEAN VERMICELLI (μουλιάζουμε για 30 λεπτά σε ζεστό νερό και στραγγίζουμε)
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 αγγούρι κομμένο σε λωρίδες
φύλλα μαρουλιού
50γρ κάσιους θρυμματισμένα και καβουρντισμένα CASHEW NUTS RAW
35γρ αποξηραμένες γαρίδες DRIED SHRIMPS (μουλιασμένες για 15 λεπτά σε ζεστό νερό)
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 κσ σάλτσα ψαριού COCK FISH SAUCE
3 κγ σκόρδο ψιλοκομμένο
5 κσ ξύδι ρυζιού PRB RICE VINEGAR
3 κσ χυμός λεμονιού
1 κγ τσίλι
3 κγ ζωμός κοτόπουλο σε σκόνη AJINOMOTO CHICKEN POWDER
3 κσ νερό
αλάτι
3 κγ σουσαμέλαιο LUCKY Blended Sesame Oil
4 κσ ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ψιλοκόβουμε τις στραγγισμένες γαρίδες και τσιγαρίζουμε σε τηγάνι να γίνουν τραγανές.
2. Προετοιμάζουμε τα νουντλς ραντίζοντας με λίγο σουσαμέλαιο.
3. Σε μπωλ ανακατεύουμε τη σάλτσα ψαριού, τη ζάχαρη, το αλάτι, το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το σκόρδο, το ζωμό σε σκόνη και το φρέσκο κρεμμύδι.
4. Τοποθετούμε σε μπωλ τα νουντλς, τα λαχανικά και τo μείγμα καρυκευμάτων και ανακατεύουμε καλά. Γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου, κάσιους και τραγανές γαρίδες.