JAMAICAN TORTA PASTOR
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 Tορτίγια σίτου 25cm –
Mission Wheat Tortilla 10’’
2 κσ Σάουρ κριμ
1 κγ Τσιπότλε σε σάλτσα adobo
1 κσ Γκουακαμόλε – La Mexicana Premium Guacamole
50 γρ. Χοιρινός λαιμός
100 γρ. Σάλτσα BBQ Τζερκ –
Encona Jamaican Jerk BBQ Sauce
10 γρ. ανανά σε κύβους
Λίγα φύλλα κόλιανδρου
Χυμός από 1 Λάιμ
2 κγ κόκκινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα μαριναρισμένα σε Ξύδι Σέρι και λίγη ζάχαρη
1 κσ πιπεριές χαλαπένιο τουρσί –
Del Sol Jalapeno Nachos
2 κσ σάλτσα από παλαιωμένο τυρί τσένταρ –
La Mexicana Aged Cheddar Cheese
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ψήνουμε την τορτίγια και από τις δύο μεριές, την αλείφουμε με το μείγμα από σάουρ κριμ και τις πιπεριές τσιπότλε, προσθέτουμε γκουακαμόλε και τις φέτες από πιπεριές χαλαπένιο.
2. Ψιλοκόβουμε το ψημένο χοιρινό κρέας το οποίο έχουμε μαρινάρει σε Jamaican Jerk BBQ Sauce, και το βάζουμε πάνω στην τορτίγια. Προσθέτουμε τον ανανά, το κρεμμύδι το οποίο έχουμε μαρινάρει σε ξύδι Σέρι και ζάχαρη, τις φέτες λάιμ και τη σάλτσα τυρί τσένταρ και πασπαλίζουμε με φύλλα κόλιανδρου.