RED CURRY COCONUT ICE CREAM
Παγωτό με γάλα και κρέμα καρύδας και ταϊλανδέζικη κόκκινη πάστα κάρυ!
Συστατικά
400 ml Γάλα Καρύδας 17-19% LUCKY THAI Coconut Milk 17-19% Fat
400 ml Κρέμα Καρύδας SAVOY Coconut Cream
1 κσ Κόκκινη Πάστα Κάρρυ COCK Red Curry Paste
2 κσ Χυμός Yuzu 100% GLOBE GOURMET Yuzu Juice 100%
3 κσ Σάλτσα Ψαριού COCK Fish Sauce
Αποξηραμένα Φύλλα Καφίρ Λάιμ COCK Dried Kaffir Lime Leaves
Αλάτι
Εκτέλεση
1. Καβουρντίζουμε την πάστα κάρρυ για να απελευθερώσει τα αρώματά της. Έπειτα προσθέτουμε το γάλα και την κρέμα καρύδας, τα φύλλα λάιμ, το αλάτι, τη σάλτσα ψαριού και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Το βράζουμε λίγο μέχρι να γίνει πιο πηχτό.
2. Τα αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, το μεταφέρουμε σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες της.
3. Το σερβίρουμε πάνω από τηγανητό ή ψητό ψάρι, κρέας, πάνω σε ρολάκια ceviche, κτλ.