SMOKED SALMON QUESADILLAS
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Tορτίγιες καλαμποκιού 15cm –
Mission Corn Tortillas 6’’
2 κσ Σάουρ κριμ
1 κγ Πιπεριά Τσιπότλε σε σάλτσα adobo
50 γρ. Καπνιστός σολομός κομμένος σε λεπτές φέτες
1 κσ Μπρικ – Lemberg Premium Salmon Roe
Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Ψιλοκομμένα φιλέτα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Αναμειγνύουμε την σάουρ κριμ με την καπνιστή πιπεριά τσιπότλε και αλείφουμε την τορτίγια με το μείγμα αυτό.
2. Προσθέτουμε πάνω στην τορτίγια τον καπνιστό σολομό κομμένο σε λεπτές φέτες, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, τα φιλέτα λεμονιού και το μπρικ. Την σκεπάζουμε με την δεύτερη τορτίγια. Ψήνουμε την κεσαντίγια και από τις 2 πλευρές, την κόβουμε στα 4 και την σερβίρουμε μαζί με μια δροσερή σαλάτα.