
SOBA NOODLES SHRIMP SALAD WITH MANGO CARROT SPAGGETI, PEANUTS, FOIE GRAS, YUZU FISH SAUCE DRESSING
ΥΛΙΚΑ
- Νουντλς Φαγόπυρου – PEARL RIVER BRIDGE Soba Noodles
- Καβουρντισμένο Σουσαμέλαιο – LUCKY Blended Roasted Sesame Oil
- Φιστίκια σοτέ
- Μείγμα σουσαμιών (λευκό, μαύρο, κίμτσι, γουασάμπι)
- Σπαγγέτι μάνγκο καρότο
- Dressing Yuzu-Fish
- 500g Σταφιδέλαιο – VIGEAN Grapeseed Oil
- 380g Χυμός γιούζου – GLOBE GOURMET Yuzu Juice
- 180g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας – PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce
- 20g Σάλτσα ψαριού – COCK Fish Sauce
- ANDU 16/20 Vannamei Shrimps no head
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα soba noodles έπειτα τα λαδώνουμε με σησαμέλαιο. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ από γιούζου και σάλτσα ψαριών και προσθέτουμε το τόπινγκ από μείγμα σουσαμιών και σπαγγέτι μάνγκο καρότο και το τηγανιτό φουαγκρά και τις σοταρισμένες γαρίδες.