SPICY TUNA – スパイシーツナロール
Ψιλοκομμένο φιλέτο τόνου αρωματισμένο με yuzu και shichimi togarashi για σούσι – Ιαπωνική Κουζίνα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
500 γρ. ψιλοκομμένο φιλέτο τόνου ποιότητας sashimi
3 κσ ιαπωνική μαγιονέζα
2 κσ καβουρντισμένο σουσαμέλαιο
2 κγ πάστα τσίλι Sambal Oelek
2 κγ σάλτσα τσίλι Sriracha
2-3 κσ ιαπωνικό μείγμα τσίλι Nanami Togarashi
2 κσ χυμός Yuzu
Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά και το χρησιμοποιούμε ως γέμιση σε ρολά maki και temaki sushi κι ως topping σε California rolls.