TACOS DE PESCADO
Τραγανές φωλιές τορτίγιας καλαμποκιού με παναρισμένο ψάρι, πιπεριές χαλαπένιο και δροσερή γουακαμόλε!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
(για 1 μερίδα)
3 φωλιές τάκος
100 γρ. φιλέτο ψαριού
20 γρ. μείγμα μπαχαρικών για τάκος (10 γρ. για μαρινάρισμα ψαριού + 10 γρ. για το σάουρ κριμ)
10 γρ. La Mexicana Thick and Chunky Salsa
40 γρ. τριμμένη φρυγανιά Panko
30 γρ. αβγό χτυπημένο
20 γρ. αλεύρι
10 γρ. καυτερή σάλτσα Λουϊζιάνα – Louisiana Hot Sauce
40 γρ. γουακαμόλε
20 γρ. τηγανητά κρεμμύδια
2 φύλλα iceberg και ψιλοκομμένη ντομάτα μαριναρισμένα σε 5 γρ. φύλλα κολιάνδρου, 1 κσ χυμό λάιμ και 20 γρ. πιπεριές Χαλαπένιο Jalapeño Nachos
20 γρ. σάουρ κριμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρουμε 3 λωρίδες ψαριού με το Fajita Seasoning και την Louisiana Hot Sauce. Το περνάμε από αλεύρι, αβγό και Panko με τηγανητό κρεμμύδι, και το τηγανίζουμε.
Ζεσταίνουμε τα τάκος και τα γεμίζουμε με την Guacamole, το ψάρι, την σαλάτα, την σάουρ κριμ και το τηγανητό κρεμμύδι σαν τόπινγκ.