TARTE FLAMBÉE WITH JAMÓN SERRANO
Tarte Flambée με μεξικάνικη τορτίγια, περουβιανή πιπεριά αμαρίγιο και ισπανικό Jamón Serrano!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 Tορτίγια σίτου 30 cm – Wheat Tortilla 12’’
2 κσ σάουρ κριμ
20 γρ. τυρί ωρίμανσης Entrepinares από αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα και 10 γρ. κομμένο σε φλούδες
30 γρ. λεπτές φέτες Jamón Serrano ή Chorizo
10 γρ. μπέιμπι ρόκα
4 Ντοματίνια
Λίγο Πιμεντόν Pimenton de la Vera dulce
Λίγη πάστα Aji Amarillo
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Αλείφουμε την τορτίγια με σάουρ κριμ και τριμμένο τυρί.
2. Την τοποθετούμε στο φούρνο στους 180°C για 1 λεπτό, μέχρι να λιώσει το τυρί.
3. Την βγάζουμε από τον φούρνο, και προσθέτουμε την ρόκα, τα ντοματίνια, το τυρί κομμένο σε φλούδες, τις φέτες Serrano Jamón ή σαλάμι Chorizo, καπνιστή πάπρικα σκόνη pimenton de la Vera, και λίγη πάστα από τσίλι amarillo.